architect4ALL

Kosten architect: één vaste prijs

Online Architect Offerte Aanvragen

Wil je met een architect werken, maar denk je dat het niet binnen je budget past? Dat is zonde, want een architect haalt echt meer uit je huis. Door deels digitaal te werken kunnen de architecten veel goedkoper voor je werken. Bovendien hoef je je deur niet uit, wat nu heel belangrijk is #StayHome.

Architect4ALL werkt met vaste prijzen, ongeacht welke architect je kiest. Zo is ’t voor iedereen mogelijk om met een architect te werken, blijven de kosten architect overzichtelijk en weet je precies wat je krijgt.

Meer weten over architect kosten? Of direct een gratis adviesgesprek aanvragen? Klik op de rode knop! 

Kosten architect verbouwing & nieuwbouw adviespakket

Wij bieden voor iedereen die geïnspireerd is geraakt door de vele stijlen een gratis adviesgesprek aan. Waarom bieden wij dit aan? Wij vinden dat jij de mogelijkheid moet krijgen om eerst je vraag goed te bespreken met onze architecten, voordat er daadwerkelijk tot actie wordt overgegaan. 

Wat Architect4ALL bijzonder maakt is dat wij ook standaard adviespakketten verzorgen van elk 499 euro. In deze prijs zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • je eerste ontwerp (3-4 uur werk door architect)
 • een budgetcheck
 • een online adviesgesprek (1 uur)
 • en een sit-down met een architect van tot wel 3-4 uur

Je wordt dus niet voor elk ding apart belast, maar volledig verzorgd in één handig pakket. Door gebruik te maken van het alles-in-één adviespakket weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachte kosten  te staan. Wij vinden duidelijkheid en tevredenheid belangrijke factoren. Zo weet je waar je aan toe bent en hoef je niet de schrikken van de architect prijs. 

Verbouwing kosten

Architect kosten: €1.000 euro besparen

Bij Architect4ALL zijn de kosten voor een architect glashelder. Er wordt namelijk één prijs gehanteerd. Dit houdt dus in dat het niet uitmaakt welke architect je kiest: de kosten blijven gewoon hetzelfde. 

Wil je met een architect werken, maar denk je dat het niet binnen je budget past? Dat is zonde, want een architect haalt echt meer uit je huis. Door deels digitaal te werken kunnen de architecten veel goedkoper voor je werken. Geen €1.500 starttarief maar slechts €499 voor een ontwerpschets. Hiermee bespaar je dus €1.000! 

Ook kun je bij ons terecht voor hulp bij:

 • een technische tekening
 • vergunningsaanvraag
 • bouwbesluit

en nog véél meer!

Zo is ’t voor iedereen mogelijk om met een architect te werken, blijven de kosten overzichtelijk en weet je precies wat je krijgt.

 

 

Gevolgen van verbouwen zónder architect

Wanneer je wilt dat alles in een vlot tempo verloopt is het aan te raden om niet te bezuinigen op de kosten van een architect. Dit kan namelijk tot grote risico’s leiden in een verder stadium bij je verbouwing.

Zo is het belangrijk dat de bouwtekening op de juiste technische manier wordt ontworpen. Wanneer dit namelijk niet correct wordt gedaan, bestaat er een grote kans dat er iets misgaat bij de uitvoering van de verbouwing. Een bouwtekening functioneert namelijk als handleiding voor de aannemer. Een architect is gewend om dit tot in de millimeters correct uit te voeren. Voor iemand die geen technisch bouwkundig achtergrond heeft is wellicht wat lastiger.

Het enige wat wij vragen is om jouw wensen, ideeën en enthousiasme in onze adviesgesprekken mee te nemen. Wij bespreken graag met jou al jouw opties. Onze architecten kijken samen wat de kosten architect zijn en de mogelijkheden die er met jouw huis te halen zijn. Wij vinden het belangrijk dat je een duidelijk beeld hebt van wat er de komende tijd gaat gebeuren. TOTAAL ADVIESPAKKET

VAN 1e ONTWERP NAAR PLAN OP MAAT
499
 • Budgetcheck
 • Advies en 1e ontwerp (3-4 uur)
 • Online adviesgesprek (1 uur)
 • Sit-down met architect (2-3 uur)
Favoriet

direct online regelen

Zoek je een ontwerpschets met gave ideeën voor je huis? Regel ’t direct online! 

Ook kun je bij ons terecht voor hulp bij een technische tekening, vergunningsaanvraag, bouwbesluit en nog véél meer.

Vraag vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan en we brengen je online in contact met de leukste architecten.

5/5

Je zit dus nergens aan vast!

Gratis adviesgesprek

1. Vul graag even het formulier hieronder in
2. Wij nemen de vraag eerst met je door