architect4ALL

4 stappen naar een uniek ontwerp voor je huis

jan 06
Verbouwing? Deze verbeteringen aan je huis leveren het meest op

Een geslaagde verbouwing doe je zo Weet jij al precies hoeveel je verbouwing gaat…

 • Anton en Elise Zoetmulder

 • Zoetmulder Architectuur. Anton en Elise zijn een uniek duo van broer en zus, die samen Zoetmulder Architectuur vormen. Een mooie combinatie van vakmanschap, waarbij de één architect is en de ander interieurarchitect. Hun specialisme ligt in zelfbouw, renovaties, interieur en unieke meubel oplossingen. Duurzaamheid is het uitgangspunt. Dit bereiken ze door bijvoorbeeld materialen toe te passen die mooi verouderen, circulaire bouwmethodes te bedenken en natuur inclusief te ontwerpen.

 • Hans Cromjongh

 • Bureau de Bouwkeet. Hans is een ervaren architect, die heel bijzondere projecten heeft gedaan. Hij wist onlangs een oud pakhuis in Den Hoorn om te toveren tot een fantastisch woonhuis met creatief gebruik van licht, ruimte, trendy materialen en functionele oplossingen. Kijk zelf maar eens naar zijn portfolio. Dus als je een architect zoekt met een bredere blik dan is Hans een goede keuze. Bijvoorbeeld voor een woonkeuken voor je gezin of een transparante aanbouw waardoor je meer van je tuin kan genieten. De ultieme combinatie van outdoor en indoor living!

 • Luca Abbadati

 • Quarzo Studio - ITALIE. Haal de natuur in huis met de ontwerpen van Luca! Luca heeft een eigen studio in Noord-Italië in de buurt van Milaan. Hij is bewust van de kwetsbaarheid van de natuur en haar natuurlijke hulpbronnen. Ontwerpt en bouwt daarom het liefst met natuurlijke materialen, zoals hout, stro, kalk en kurk. Zeker de moeite waard om zijn portfolio te bekijken! Dan ben je vast onder de indruk van zijn prachtige ontwerpen met warme materialen, styling met planten en sfeervolle kleuren. Houd je van Italiaans design met een natuurlijke touch, stel je woonvraag dan aan Luca.

 • Nienke Borgman

 • Dinges Design. Nienke Borgman is een jonge ambitieuze architect die haar eigen ontwerpbureau Dinges Design runt. Ze houdt niet van conservatieve ontwerpen, inefficiënt ruimtegebruik en verspilling. Haar ontwerpen kenmerken zich door innovatieve oplossingen. Kijk bijvoorbeeld naar haar Earthquake House in Groningen. Een lichte houten woning die aardbevingsbestendig is. Een ontwerp dat optimaal gebruik gemaakt van de zonnewarmte. Of de familiewoning op Kaageiland. Privacy kan goed zijn, maar er is ook zoiets als te veel privacy. Nienke geeft elke bewoner zijn eigen ruimte over twee verdiepingen verdeeld. Maar ook een verbindingsruimte waar iedereen samenkomt in dit huis.

 • Karel Vrielink en Douwe Schat

 • VerSus Architecten. Karel vormt samen met Douwe Schat het bureau VerSus Architecten. Een jong, enthousiast en dynamisch architectenbureau. Karel en Douwe zijn van alle markten thuis, van verbouw tot aanbouw en nieuwbouw. Maar ook interessant is dat ze heel slimme oplossingen hebben voor kleinere ruimtes. Speel je bijvoorbeeld al een tijd met de gedachte om je zolder om te bouwen tot woon- of werkruimte? Karel zal je verrassen met zijn visie op de ruimte en zijn opbergoplossingen. Vraag eens aan Karel om zijn creatieve opbergmeubel die twee ruimtes verbindt en 'dwars door muren' heen is gebouwd! Dus ook voor een praktische indeling van tiny spaces moet je bij Karel zijn.

 • Geraldine Dijk

 • Architect2GO. Geraldine is een ervaren architect en heeft haar krachten gebundeld met Oscar Strijp in bureau Architect2GO. Haar ontwerpen zijn innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi. Met oog voor detail. Een vakvrouw die pragmatisch, nuchter, flexibel en creatief is. En bovendien als gastdocent aan de faculteit Civiele Techniek van de TU Delft bouwkundestudenten weet te inspireren. Wil je meer voorbeelden zien van haar werk? Kijk dan eens naar haar ontwerp voor een woonark in Amsterdam, zie http://architect2go.nl/vt-wonen-julinummer-woonark-amsterdam/

 • Mark Verdoold en Tijmen Versluis

 • Mark en Tijmen vormen samen Architect Eigen Huis, een allround architectenbureau in Leiden. Ze vinden het ontzettend leuk en eervol om jouw woondroom te realiseren. Ontwerpen doen ze samen met jou. Want een huis is heel persoonlijk. Wat vind jij belangrijk? Wat is je smaak? Wat zijn je dagelijkse rituelen? En toekomstplannen? Het resultaat is op maat, qua architectuur en kosten. Duurzaam bouwen is de rode draad. Met hun hulp wordt bouwen leuk ipv van een angstige ervaring. Ervaar dit zelf en boek een 1e ontwerp.

 • Andrea Bella

 • Andrea Bella Concept. Andrea is een Italiaanse architect, gevestigd in Turijn. Hij heeft met zijn interieurontwerpen meerdere internationale prijzen gewonnen. Andrea maakt ontwerpen die uniek, ongebruikelijk, gewaagd en provocerend zijn. Hij wil nieuwe sferen creëren en nieuwe sensaties oproepen. Zie bijvoorbeeld zijn ‘open space’ ontwerp van een city-appartement, waar alle functionele ruimtes op een prachtige manier zijn geïntegreerd. Jaloersmakend. Of zijn ‘Mosswall’, waarmee hij de natuur in huis haalt. Deze architect gaat je verbazen!

 • Carlo Dal Bo

 • Studio Architetto Carlo Dal Bo, ITALIE