fbpx

architect4ALL

12 architecten

Deskundig

Al onze architecten staan ingeschreven in het Architectenregister. Ze hebben alle kennis en vakmanschap om je te helpen met je vragen. Architecten kijken nu eenmaal op een nadere manier naar je ruimte. Daar zijn ze voor opgeleid! 

Ze kunnen toveren met ruimte en licht en halen ’t mooiste uit je huis. Probeer ’t zelf maar eens uit voor een aantrekkelijke prijs. Zo kan je ervaren hoe ’t is om met een architect te werken. 

Online waar ’t kan

Ons doel is om op een simpele, sympathieke en prijsbewuste manier klanten en architecten met elkaar in contact te brengen. 

Locatiebezoek is nodig om tot een goed ontwerp te komen. Maar waar mogelijk werken we digitaal. Met een goede plattegrond en foto’s kan de architect al veel voorwerk doen. Daardoor is een lager tarief mogelijk. En veilig op 1,5 meter afstand werken. 

Een run op de beste werkplekken!

Volgens het FD staan bedrijven klaar om hun 1,5-meter-kantoor te openen. Nog niet iedereen is al zover! Heb je wel plek voor iedereen?

Heb jij ook al een goede oplossing voor jouw bedrijf gevonden? Of worstel je nog met de inrichting van werkplekken binnen #socialdistancing.

Dat vraagt om tovenaars in ruimtes en licht. Voor een duurzame oplossing. Denk eens aan architecten, die willen dolgraag MKBers willen helpen met dit vraagstuk. Daar zijn ze voor opgeleid!