architect4ALL

Verbouwing? Deze verbeteringen aan je huis leveren het meest op

Een geslaagde verbouwing doe je zo

Weet jij al precies hoeveel je verbouwing gaat kosten? Het is nogal veel werk om dat uit te zoeken…. Kosten per m2, kosten per type professional die je nodig hebt, kosten per ruimte die je wil aanpakken, kosten voor kleine of grote verbouwingen. Als je niet oppast raak je verstrikt in allerlei rekentools die beloven inzicht te geven, maar waar je niet veel wijzer van wordt. 

Wat levert je verbouwing straks op? 

Wil je echt iets moois en unieks? Het liefst ook een verbouwing waardoor je huis meerwaarde krijgt? Zie bijvoorbeeld de tips van Wegwijs.nl, die onderzoek heeft gedaan naar wat huizenkopers willen. Zoals een huis dat ‘af’ is en isolatie. 

Extra woonmeters

De belangrijkste tip om waarde toe te voegen aan een huis is echter het creëren van extra ruimte. Ofwel meer woonmeters creëren door uit te bouwen, ofwel door de huidige ruimte efficiënter in te delen.

En juist met het creëren van ruimte en extra meters kan een architect je helpen. Een architect kan toveren met ruimte en licht en een goed ontwerp maken voor de indeling van je ruimte. 

Ontwerp Hans Cromjongh, Bureau de Bouwkeet

De verborgen meters in jouw huis

Kijk eens met een andere blik naar je huis:

  • onbenutte rommelzolder wordt fijne werkplek
  • lege kinderkamer wordt trendy inloopkast
  • krappe hal wordt ruime entree voor wandelwagen
  • uitbouw wordt outdoor-indoor living (zie ontwerp van Hans Cromjongh)

Check nu snel en simpel de mogelijkheden voor een uitbouw of opbouw voor jouw huis via architect4ALL. Kies je architect en upload je vraag. Easy!

Een geslaagde verbouwing die z'n geld waard is

Een architect maakt via architect4ALL al een origineel 1e ontwerp voor een vaste prijs van €325. Als je daarna meer opties wil uitwerken of het verder wil detailleren kan je ook bij ons terecht. Van 1e ontwerp tot plan op maat ben je totaal €500 kwijt. 

Dat is slechts 1% investering op een verbouwbudget van €50.000,-. Het overwegen waard!  

 

Begin dus je verbouwing met een goed ontwerp van een architect. Dé route naar een succesvolle verbouwing.

NU ONLINE ADVIES, STRAKS EEN SUCCESVOLLE VERBOUWING

Reacties

mood_bad
  • Nog geen reacties.
  • chat
    Een reactie toevoegen