fbpx

EEN ONLINE ARCHITECT IS EEN UITKOMST!

Een digitale huisarts?

Een digi-psycholoog?

Een digitale life coach?

En nu zelfs een digitale architect? 

De wereld op z’n kop

Voor de coronacrisis keken we er nog een beetje argwanend naar. Maar #COVID-19 heeft onze wereld op z’n kop gezet. Nu zien we de grote voordelen van online dienstverlening. Zeker nu we nog langer thuis moeten blijven. #stayhome #staysafe

Steeds meer van dit soort diensten komen digitaal beschikbaar! De online huisarts is een groot succes. En binnen HR worden e-coaching en online trainingen steeds populairder. En onlangs las ik in de Telegraaf van 18 januari 2020 dat ook videocalls met de psycholoog in opkomst zijn. 

Is de digi-psycholoog onpersoonlijk of een uitkomst?

Volgens de Telegraaf is het een gat in de markt. Via internet kun je bij diverse instellingen zo’n 120 verschillende psychologische therapieën volgen voor bijvoorbeeld depressie, angst- of paniekklachten of trauma- en rouwverwerking, maar ook voor seksuele- en relatieproblemen. Allerlei nieuwe organisaties hebben zich op online therapie gestort.

Voorheen was dit natuurlijk ondenkbaar. Dit soort intieme en gevoelige adviesgesprekken moesten per definitie face2face worden gevoerd. Dat kon niet anders. Dat vonden vooral de dienstverlener of professional. 

Maar de klant denkt daar heel anders over!

de opkomst van de online architect

Voor een fijn huis hoef je de deur niet uit

Net als bij huisarts en de psycholoog leek het ondenkbaar. Maar de online architect is a rising star. Echt een uitkomst voor een klant! 

Upload simpel je plattegrond en foto’s en de architect doorziet heel snel wat er mogelijk is in de ruimte. Geen eindeloos gezoek naar de beste ‘click’ met een architect, maar gewoon online een architect zoeken en direct een 1e ontwerp indeling voor jouw ruimte ontvangen. 

Geen koffiesessies, geen locatiebezoeken. Niet nodig! De digitale consument verwacht dit gewoon. Anytime, anywhere! 

Onpersoonlijk? 

Nee joh, je kiest de architect zelf uit. De architect belt je zodat hij de vraag goed begrijpt. 

En je kan een online adviesgesprek of videocall boeken om met de architect te sparren en alle opties door te nemen. 

Snel, makkelijk en veilig #stayhome #staysafe

Geen koffiesessies, kostbare kennismakingsgesprekken of vreemden in je huis ontvangen. Direct online een 1e ontwerp boeken van een professional.

de leukste architecten online, ook voor de kleinere opdrachten