architect4ALL

een geslaagde verbouwing start met een sterk ontwerp

Online Architect Verbouwing

Een huis is heel persoonlijk. En nu in deze crisistijd realiseren we ons nog extra hoe belangrijk een veilige plek is. Hoe wil je als gezin in het huis leven? In welke sfeer voel je je fijn? Wat zijn je toekomstplannen? 

Verbouwen geeft stress

We vinden verbouwen eng en stressvol. Er kan zoveel misgaan! En dat is zonde van je geld. Lees de blog ‘Geen stress, bouw je verbouwing in stapjes op’ >>

Een geslaagde verbouwing? Daar zit een plan achter!

Laat je adviseren door een architect bij je verbouwing. Het team van Architect4ALL heeft een groot aanbod van architecten voor jou ter beschikking. 

Vraag nu een gratis adviesgesprek en zet de eerste stap bij het creëren van jouw droomhuis! 

ARCHITECT VERBOUWING: alle voordelen op een rijtje

✅ Vooruitgang: een geslaagde verbouwing begint met een sterk ontwerp. De belangrijkste tip van professionals is om extra woonmeters te creëren. Dit kan je doen door uit te bouwen of de huidige ruimte aantrekkelijker in te delen.

✅ Meer waarde: wat zijn de verborgen woonmeters in jouw huis? Kijk eens met een andere blik naar je huis. De onbenutte zolder wordt een fijne werkplek of de uitbouw wordt een outdoor-indoor living. Een architect tovert met ruimte en licht en geeft je woning meerwaarde. Een perfect verkooppunt of key selling point voor een nieuwe koper. 

✅ Geld snel terugverdiend: voor een eerste schetsontwerp ben je in totaal €399 kwijt. Dat is minder dan 1% investering op een verbouwingsbudget van €50.000. Daarmee geef je je huis meerwaarde voor jezelf en stijgt de marktwaarde. En heb je jouw investering zo terugverdiend. 

Gratis adviesgesprek

1. Vul graag even het formulier hieronder in
2. Wij nemen de vraag eerst met je door
3. Geschikte architecten in jouw regio nemen contact met je op
4. Vergelijk en kies de beste architect voor jouw project