fbpx

architect4ALL


Zoek je een architect
voor je verbouwing?

Een huis is heel persoonlijk

Hoe wil je als gezin in het huis leven? In welke sfeer voel je je fijn? Wat zijn je toekomstplannen? 

Verbouwen geeft stress

We vinden verbouwen eng en stressvol. Er kan zoveel misgaan! En dat is zonde van je geld. 

Een geslaagde verbouwing? Daar zit een plan achter!

Laat je adviseren door een architect bij je verbouwing. Het team van architect4ALL heeft een groot aanbod van architecten voor jou ter beschikking. 

Vraag nu een gratis adviesgesprek en zet de eerste stap bij het creëren van jouw droomhuis! 


Betrek een architect bij je verbouwing

✅ Haal meer uit je huis: een geslaagde verbouwing begint met een sterk ontwerp. De belangrijkste tip van professionals is om extra woonmeters te creëren. Dit kan je doen door uit te bouwen of de huidige ruimte aantrekkelijker in te delen.

✅ Meer waarde: wat zijn de verborgen woonmeters in jouw huis? Kijk eens met een andere blik naar je huis. De onbenutte zolder wordt een fijne werkplek of de uitbouw wordt een outdoor-indoor living. 

Een architect tovert met ruimte en licht en geeft je woning meerwaarde. Een perfect verkooppunt of key selling point voor een nieuwe koper. 

✅ Geld snel terugverdiend: voor een eerste schetsontwerp ben je in totaal €399 kwijt. 

Dat is minder dan 1% investering op een verbouwingsbudget van €50.000. Daarmee geef je je huis meerwaarde voor jezelf en stijgt de marktwaarde. En heb je jouw investering zo terugverdiend. 


Architecten uitgelicht voor jouw project


Projecten
uitgelicht ter inspiratieOntwerpschets Kim

Complete herindeling begane grond, 1e en 2e verdieping en zolder.

Klantvraag: “Ik ben van plan om te investeren in een verbouwing thuis, wat zeker gedaan moet worden zijn de badkamer, keuken en dakterras, maar op basis van een schets mbv een architect zullen er ongetwijfeld meer ideeën of oplossingen denkbaar zijn waar ik nu nog niet bij heb stilgestaan. Verder ben ik op zoek naar iemand die mij vanaf het begin tot aan oplevering kan bijstaan”Ontwerpschets Thijs en jasper

Aanbouw beneden - meerdere versies.

Klantvraag: “We wonen 14 jaar in ons huis en zijn toe aan een nieuwe keuken en willen eigenlijk al langer een haard. Wellicht is dat het moment om de hele benedenverdieping eens aan te pakken. Wellicht een uitbouw, we hebben bijvoorbeeld een stuk zijtuin dat we nooit gebruiken. Of de garage vastbouwen aan het huis en zo meer uit de ruimte halen? Het is lastig inschatten wat er nu allemaal wel en niet kan bouwtechnisch gezien. Daarnaast willen we ook graag een bijbehorende interieuradvies over de beste indeling om de benedenverdieping zo ruimtelijk mogelijk te maken.”