fbpx

architect4ALL

OFFERTE VAN EEN ARCHITECT AANVRAGEN?​


Vind jij een offerte bij een architect aanvragen ook niet echt een feest? Bij de architect een offerte aanvragen is altijd een spannend moment. Vaak kun je een flinke prijs verwachten, waarna je opnieuw kunt beginnen met het zoeken naar een architect en een offerte aan kunt vragen om opnieuw de moed in je schoenen te laten zakken.

Wil je niet constant bij elke architect een offerte aanvragen omdat er geen prijzen op de website vermeld staan of het uitsluitend gaat om een uurtarief, zonder een beraamd aantal uren per project? Laat ons dan uitkomst bieden. Bij Architect4ALL vind je namelijk alle prijzen direct op de website. Met een aantrekkelijk geprijsd totaalpakket  en deelprijzen wanneer je geen compleet ontwerp van A tot Z nodig hebt.

De beste offerte van een architect is een duidelijke prijs en oplevertijd

Bij ons staat de klantbeleving hoog in het vaandel. We begrijpen dat het ontwerp van een architect niet het einddoel is, maar juist de fase waarin de plannen concreet worden. De offerte van de architect mag dan geen roet in het eten gooien. 

Dat is waarom wij altijd duidelijke prijzen hanteren, die allemaal op de website vermeld staan. Daarnaast zorgen we er altijd voor dat je het ontwerp binnen vijf dagen binnen hebt, sneller dan menig architect een offerte weet te versturen. En dat is precies waarom steeds meer mensen kiezen voor online diensten.

Wat kost een architect eigenlijk?

Bij ons heb je een totaalpakket (eerste ontwerp tot compleet plan van aanpak) voor slechts  499. Zeer aantrekkelijk geprijsd dus, zeker wanneer je weet dat dit binnen vijf dagen gerealiseerd kan worden voor je. 

Bij Architect4ALL kies je altijd eerst zelf de architect om vervolgens je fotos te uploaden. Daarna heb je online contact met de architect en uiteindelijk ontvang je het ontwerp. Alle facetten van het traject zitten in de totaalprijs inbegrepen, zodat je altijd weet wat je betaalt. We hanteren geen verborgen kosten.

Waarom zou ik een architect inschakelen?

Wanneer je bij een architect een offerte aanvraagt en de prijs vervolgens ziet, dan kun je je afvragen waarom je eigenlijk een architect nodig hebt. De architect voegt veel toe aan je project. Onder andere bouwkundig inzicht en materiaalkennis, waardoor projecten verwezenlijkt kunnen worden binnen een bepaald budget. Ook met het oog op duurzaamheid.

Wil je het maximale uit elke vierkante meter en euro halen? Dan is de offerte voor onze architecten een prima beginpunt. De professionals staan klaar om je te helpen tegen vaste prijzen, zodat je direct een volledig plan hebt om te starten. Met het ontwerp kun je direct naar de gemeente om een vergunning aan te vragen, al kun je met hetzelfde plan ook direct naar de aannemer toe om een offerte aan te vragen. 

Zit je nog in de oriëntatiefase? Dan zijn onze architecten helemaal een welkome aanvulling op de plannen en tekeningen die je al hebt, want zij kunnen je heel snel in een bepaalde richting helpen.

Offerte voor de architect? Liever niet bij Architect4ALL

Ondoorzichtige prijsvoering, geen bekende oplevertijden en kosten die oplopen door verborgen kostenposten. We doen er niet aan mee. Bij Architect4ALL hoef je voor de architect geen offerte aan te vragen, want al onze prijzen staan gewoon op de website vermeld zodat je precies weet waar je aan toe bent wanneer je voor onze diensten kiest.

Vraag vandaag nog een gratis adviesgesprek aan of ga direct aan de slag met een van onze architecten. Heb je nog vragen of kun je niet vinden wat je zoekt? Spreek me dan eens aan via de live chat, ik zit klaar om je verder te helpen. 

5/5

Je zit dus nergens aan vast!

Gratis adviesgesprek

1. Vul graag even het formulier hieronder in
2. Wij nemen de vraag eerst met je door
3. Geschikte architecten in jouw regio nemen contact met je op
4. Vergelijk en kies de beste architect voor jouw project