architect4ALL

 Architect4ALL heeft een sterk team van ervaren architecten voor jou geselecteerd. 

Ieder met hun eigen stijl en specialisme. Super gemotiveerd om het mooiste uit jouw huis te halen! 

Wil je duurzaam (ver)bouwen? Wil je een dakopbouw? Of wil je een prachtige Cabana in je tuin? 

Laat het ons weten !

korte bio per architect

 • Thijs en Jasper

 • Architecten uit Rotterdam. Een jong en ambitieus architectenbureau. ‘Wij zijn creatieve ontwerpers en efficiënte bouwkundigen. Wij zijn analytisch ingestelde puzzelaars met een goed gevoel voor intuïtieve conceptuele beslissingen. Wij werken intensief samen met onze opdrachtgever om projecten te verwezenlijken waarin de ruimtelijke beleving centraal staat.

 • Nienke

 • Nienke is een jonge ambitieuze architect. Ze houdt niet van conservatieve ontwerpen, inefficiënt ruimtegebruik en verspilling. Haar ontwerpen kenmerken zich door innovatieve oplossingen. Bijv haar Earthquake House die aardbevings-bestendig is. Een ontwerp dat optimaal gebruik maakt van de zonnewarmte. Of de familiewoning op Kaageiland. Privacy kan goed zijn, maar er is ook zoiets als te veel privacy. Nienke geeft elke bewoner zijn eigen ruimte over twee verdiepingen verdeeld. Maar ook een verbindingsruimte waar iedereen samenkomt in dit huis.

 • Mark en Tijmen

 • Overweeg je nieuwbouw of een verbouwing van je bestaande woning? Mark en Tijmen vormen samen een allround architecten-bureau in Leiden. Ze vinden het ontzettend leuk en eervol om jouw woondroom te realiseren. Ontwerpen doen ze samen met jou. Want een huis is heel persoonlijk. Wat vind jij belangrijk? Wat is je smaak? Wat zijn je dagelijkse rituelen? En toekomstplannen? Het resultaat is op maat, qua architectuur en kosten. Duurzaam bouwen is de rode draad. Met hun hulp wordt bouwen leuk ipv van een angstige ervaring. Ervaar dit zelf!

 • Annemarike en Trudy

 • Annemarike en Trudy ontwerpen en begeleiden particuliere bouwprojecten. Hun passie ligt in het creëren van ruimtes die rust en schoonheid uitstralen, luxe en design door het combineren van moderne vormen met klassieke elegantie en kunst. De samenwerking van Trudy en Annemarike is voortgekomen uit een succesvol ontwerp van ‘cabanas’ voor stadstuinen. Moderne ‘all season’ overdekte lounges die ook in de winter voor comfort en ontspanning zorgen. Wil je met hun werken? Laat het weten!

 • Anton en Elise

 • Anton en Elise is een uniek duo van broer en zus, die samen ontwerpen. Een mooie combinatie van vakmanschap, waarbij de één architect is en de ander interieurarchitect. Hun specialisme ligt in zelfbouw, renovaties, interieur en unieke meubel oplossingen. Duurzaamheid is het uitgangspunt. Dit bereiken ze door bijvoorbeeld materialen toe te passen die mooi verouderen, circulaire bouwmethodes te bedenken en natuur inclusief te ontwerpen.

 • Geraldine

 • Ben je een architect aan het zoeken? Geraldine is een ervaren architect en heeft haar krachten gebundeld met Oscar. Haar ontwerpen zijn innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi. Met oog voor detail. Een vakvrouw die pragmatisch, nuchter, flexibel en creatief is. En bovendien als gastdocent aan de faculteit Civiele Techniek van de TU Delft bouwkundestudenten weet te inspireren. Ze heeft onlangs een prachtig ontwerp gemaakt voor een woonark in Amsterdam. Geraldine is bovendien expert in thuiswerkoplossingen.

 • Luca

 • Haal de natuur in huis met de ontwerpen van Luca! Luca heeft een eigen studio in Noord-Italië in de buurt van Milaan. Hij is bewust van de kwetsbaarheid van de natuur en haar natuurlijke hulpbronnen. Ontwerpt en bouwt daarom het liefst met natuurlijke materialen, zoals hout, stro, kalk en kurk. Zeker de moeite waard om zijn portfolio te bekijken! Dan ben je vast onder de indruk van zijn prachtige ontwerpen met warme materialen, styling met planten en sfeervolle kleuren. Houd je van Italiaans design met een natuurlijke touch, stel je woonvraag aan Luca.

 • Hans

 • Zoek je een architect voor je verbouwing? Hans is een ervaren architect, die heel bijzondere projecten heeft gedaan. Hij wist onlangs een oud pakhuis in Den Hoorn om te toveren tot een fantastisch woonhuis met creatief gebruik van licht, ruimte, trendy materialen en functionele oplossingen. Dus als je een architect zoekt met een bredere blik dan is Hans een goede keuze. Bijv voor een woonkeuken voor je gezin of een transparante aanbouw waardoor je meer van je tuin kan genieten. De ultieme combinatie van outdoor en indoor living!

 • Astrid

 • Astrid is een full service professional voor MKB bedrijfs- en kantooroplossingen. Ze begeleidt dit project van A-Z. Ze start met gesprekken met de gebruikers, om hun wensen en 'frustraties' te vertalen naar een nieuwe briefing van eisen. Klasse en kwaliteit met hergebruik van materialen en kost efficiënte oplossingen.

 • Karel en Douwe

 • Karel en Douwe zijn van alle markten thuis, van verbouw tot aanbouw en nieuwbouw. Maar ook interessant is dat ze heel slimme oplossingen hebben voor kleinere ruimtes. Speel je bijvoorbeeld al een tijd met de gedachte om je zolder om te bouwen tot woon- of werkruimte? Karel zal je verrassen met zijn visie op de ruimte en zijn opbergoplossingen die 'door je muren heen' zijn ontworpen! Dus ook voor tiny spaces moet je bij Karel zijn. Vraag vandaag nog je ontwerp aan.

 • Andrea

 • Andrea is een Italiaanse architect, gevestigd in Turijn. Hij heeft met zijn interieurontwerp meerdere internationale prijzen gewonnen, zoals de Internationale Architecture Award in 2016. Andrea maakt ontwerpen die uniek, ongebruikelijk, gewaagd en provocerend zijn. Hij wil nieuwe sferen creëren en nieuwe sensaties oproepen. Bijv zijn ‘open space’ ontwerp van een city-appartement. Jaloersmakend mooi! Of zijn ‘Mosswall’, waarmee hij de natuur letterlijk in huis haalt. Deze architect gaat je verbazen!