architect4ALL

zomer 2020
in je outdoor living?

DEZE ZOMER!

Nu je toch meer thuis bent, bouw dan in je tuin een trendy outdoor living! Binnen-en-buiten ruimtes lopen organisch in elkaar over. Voor alle gezinsleden een plek om te chillen, spelen en te werken. Zo kom je de zomer 2020 heerlijk door én vergroot je direct de waarde van je huis.

We willen je graag helpen met een tof ontwerp voor jouw huis. Dit ontwerp is van Annemarike en Trudy uit ons team architecten.  

 

De eerste “zoomende” architecten in de markt

Omdat we waar mogelijk op afstand, digitaal, werken kunnen we snijden in de kosten. Daardoor kunnen we voor een lager tarief voor je werken. “ZOOM” eens met een architect uit ons team!

Werken we alleen online?

Zeker niet! Locatiebezoek is een logische stap om tot een goed ontwerp te komen. Maar waar het kan stemmen we af via videocalling. Wel zo makkelijk! Zo werken we veilig en efficiënt. 

DEZE ZOMER!

Nu je toch meer thuis bent, bouw dan in je tuin een trendy outdoor living! Waar alle gezinsleden een plek hebben om te chillen en te werken. Zo kom je de zomer 2020 heerlijk door én vergroot je direct de waarde van je huis.

We willen je graag helpen met een tof ontwerp voor jouw huis. Dit ontwerp is van Annemarike en Trudy uit ons team architecten. 

De eerste “zoomende” architecten in de markt!

Omdat we waar mogelijk op afstand, digitaal, werken kunnen we snijden in de kosten. Daardoor kunnen we voor een lager tarief voor je werken. “ZOOM” eens met een architect uit ons team!

Gratis adviesgesprek

Zoek je een architect die bij jouw vraag past?

  1. Vul graag even het formulier hieronder in. 
  2. Wij nemen de vraag eerst met je door

– Zonder verplichtingen, je zit dus nergens aan vast –